Retourneren

Kopen in een vertrouwde omgeving.

Bedankt dat je interesse hebt in WeTrada en onze prachtige producten. Klanttevredenheid heeft onze hoogste prioriteit en daar doen wij graag ons uiterste best voor. Wij proberen een zo duidelijk mogelijke, aantrekkelijke winkelomgeving te bieden waar jij enthousiast van wordt en die je zou willen delen met vrienden.

Wij selecteren al onze deals per stuk en met veel zorg, om de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor verrassende producten tegen fabrieksprijzen!

14 dagen omruilgarantie

We weten hoe het gaat; soms zie je een product online en denkt “dit is het!”, eenmaal bij jouw in huis kan het tegenvallen en ben je er toch niet 100% tevreden over. Om die reden bieden wij graag een verlengde omruilgarantie van 14 dagen na ontvangst

Dit houdt in dat jij 14 volle dagen de tijd hebt om te bepalen of het product echt is wat jij wilt. Wanneer je toch niet zo blij bent met je aankoop, dan faciliteren wij een kosteloze omruil.

U kunt daarna kiezen voor een vervangend product, een kortingscode t.w.v. het gehele aankoopbedrag of het betaalde bedrag terug te ontvangen.

Klik hier om meer te leren over onze retour voorwaarden- en hier om een herroeping in te dienen

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Koop ongedaan maken

Indien jij na aankoop de koop ongedaan wilt maken, dan heb je 24 uur de tijd om je bestelling te annuleren voordat het product in productie gaat. Is je product eenmaal in productie en onderweg, dan heb je vanaf het moment dat je product geleverd word 14 dagen de tijd om het product weer terug te sturen. Wij behandelen alle vragen stuk voor stuk en zullen onze uiterste best doen jouw tevredenheid te garanderen binnen onze mogelijkheden.

Nog niet al je vragen beantwoord?

Bezoek onze contactpagina en stuur ons je vraag of laat je terugbellen.